




Форум филателистов (Тематическая филателия и Мир) ФИЛФОРУМ |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум филателистов (Тематическая филателия и Мир) ФИЛФОРУМ » Наука, культура, образование на почтовых марках » Гастрономия в ракурсе Филателии
Konditorei Zauner

Konditorkunst mit Tradition
Seit beinahe 200 Jahren wird in der Konditorei Zauner in Bad Ischl Süßes produziert – die Österreichische Post würdigt das traditionsreiche Unternehmen nun mit einer Sondermarke aus der Serie „Gastronomie mit Tradition“.
Гастрономия в ракурсе Филателии


Гастрономия в ракурсе Филателии

Гастрономия в ракурсе Филателии

Гастрономия в ракурсе Филателии


BRAZIL / 2019 UPAEP - Gastronomy

URUGUAY / 2019 UPAEP - Gastronomy

Гастрономия в ракурсе Филателии
BRAZIL / 2019 UPAEP - Gastronomy

ROMANIA ~ Gastronomy

Швейцария в ракурсе Филателии-гастрономии


» Гастрономия в ракурсе Филателии

» Гастрономия в ракурсе Филателии


» Гастрономия в ракурсе Филателии

1 марта 2020 г. Почта Макао выпустит набор из 4 марок и сувенирный лист с 1 маркой «Гастрономия и сладости III - традиционные популярные закуски»


Japan Post introduced a new stamp series Jan. 15 showcasing regional cuisine.
The first set in this Delicious Japan (Oishii Nippon) series includes 20 stamps showing prepared foods, ingredients and seasonings associated with Fukuoka, a city famous for its food.
The stamps are in two panes of 10 that can be folded. The stamps in one pane are denominated 63 yen to pay the standard postcard rate, and the stamps in the other pane are denominated 84y for the basic domestic letter rate.
The 63y stamps are square, and many of the designs present ingredients typically found in a Fukuoka kitchen, including a bottle of soy sauce, a package of ramen noodles and raw vegetables.
The 10 84y stamps are round. Among the prepared dishes displayed on these stamps is Hakata, or tonkotsu, ramen, one of the city’s specialty dishes, according to the Wow! Japan tourist website, which said, “If you talk about ramen in Fukuoka, no other ramen would come to mind than tonkotsu ramen, which is characterized by its milk-white soup made with pork bones and its fine noodles.”
Another stamp depicts ozoni, or zoni, a soup traditionally consumed on New Year’s Day in Japan.

Cartor SA, a security printer in France, produced these Japanese stamps.
» Гастрономия в ракурсе Филателии

» Гастрономия в ракурсе Филателии

» Гастрономия в ракурсе Филателии



» Гастрономия в ракурсе Филателии

Gastronomy / » Гастрономия в ракурсе Филателии


» Наука, культура, образование на почтовых марках » Гастрономия в ракурсе Филателии

» Гастрономия в ракурсе Филателии


» Гастрономия в ракурсе Филателии

2020 EUROMED POSTAL - Gastronomy


» Гастрономия в ракурсе Филателии

» Гастрономия в ракурсе Филателии


Вы здесь » Форум филателистов (Тематическая филателия и Мир) ФИЛФОРУМ » Наука, культура, образование на почтовых марках » Гастрономия в ракурсе Филателии